Riješite se boli u križima

Paracetamol je učinkovit kod križobolje te može pomoći da bol ne prijeđe u kronični oblik, a kako je uglavnom siguran za primjenu, u praksi ga ljekarnik može preporučiti i pacijentima s bolestima probavnog sustava.

Križobolja je jedan od najučestalijih zdravstvenih problema današnjice koju barem jednom u životu iskusi oko 60-70% populacije. Bol u slabinskom, donjem dijelu kralježnice najčešće je uzrokovana pretjeranim i nepravilnim naprezanjem koje premašuje snagu leđnih mišića, kao što su težak fizički rad ili nepravilan tjelesni položaj. No, križobolja može biti i posljedica upalnih reumatskih bolesti, degenerativnih promjena, ozljeda, infektivnih bolesti, osteoporoze te niza drugih bolesti.

LEKADOL® učinkovito uklanja bol u donjem dijelu leđa, a kako je razmjerno siguran za želudac, u terapijski preporučenim dozama, može se uzimati i kod učestale potrebe za uzimanjem lijekova protiv boli.

NAPOMENA: Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte svog liječnika ili ljekarnika.