Ne prihvaćajte život s boli

Bol koja traje do 3 mjeseca smatra se akutnom boli, a potraje li dulje smatra se kroničnom. Za uklanjanje bolova, osobito onih koji se učestalo ponavljaju, uvijek je bolje birati lijekove koji imaju dobru podnošljivost odnosno rijetke nuspojave, a djeluju na bol različitih uzroka.

Iako se uglavnom smatra upozoravajućim simptomom koji ukazuje na prisutnost neke bolesti, bol može biti i pratilac različitih stanja (umora, ozljeda, mjesečnice, nepravilnog držanja, stresa i dr.). Kod glavobolje, zubobolje, menstrualnih bolova, reumatskih bolova kao što su križobolja i bol uzrokovana sportskim ozljedama, paracetamol je pouzdan i učinkovit lijek. Kao kod svakog anagletika, za najbolji učinak dobro ga je uzeti pri pojavi prvih simptoma i u odgovarajućoj dozi. Zahvaljujući djelatnoj tvari paracetamolu, LEKADOL® brzo i učinkovito uklanja različite vrste boli, uključujući i bol u mišićima i zglobovima uzrokovanu gripom ili prehladom. Pravilno primijenjen, LEKADOL® ne izaziva navikavanje, ima rijetke nuspojave, a uz to ne oštećuje želučanu sluznicu, što ga čini sigurnijim za primjenu.

NAPOMENA: Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte svog liječnika ili ljekarnika.