LEKADOL®

Ima li u vašem dnevnom rasporedu mjesta za bol?

Bol prati različita stanja i prirodni je mehanizam kojim nam naše tijelo govori kako nešto nije u redu. Bol prati veliki broj bolesti, a njena pojava dodatno ovisi i o aktivnostima, fizičkom i psihičkom stanju pojedinca. Bol je neugodan osjet koji nam ometa svakodnevne aktivnosti, kvari raspoloženje, ometa koncentraciju, otežava rad i umanjuje uživanje u slobodnom vremenu. Osim zbog bolesti, bol se često javlja uslijed umora, stresa, konfliktnih situacija, mjesečnice i niza drugih situacija. Bol se nikada ne smije zanemariti, a utvrđivanje uzroka prvi je korak k njezinu otklanjanju.

Užurbana svakodnevnica, moderan način života i rada ne ostavljaju mnogo vremena za potragu i pronalazak rješenja za bol. Stoga LEKADOL® može biti Vaš pravi izbor. Zahvaljujući djelatnoj tvari paracetamolu, LEKADOL® brzo i učinkovito suzbija različite vrste boli:

  • glavobolju
  • križobolju
  • zubobolju
  • menstrualne bolove
  • bolove uzrokovane sportskim i drugim ozljedama
  • bolove u zglobovima zbog oštećenja zglobne hrskavice (osteoartritis) i kod reumatoidnog artritisa te povišenu tjelesnu temperaturu.

Koristi li se kako je navedeno u uputama, ne izaziva navikavanje. LEKADOL® u preporučenim dozama mogu uzimati čak i osobe koje su imale vrijed/čir na želucu. Nadalje, LEKADOL® ima iznimno rijetke nuspojave te je poželjan kao sastavni dio svake kućne i putne ljekarne, svake ženske torbice ili sportske torbe.

Primjena LEKADOL® tableta nije ograničena na dob bolesnika, ako se dozira u skladu s uputama.

UPOZORENJE: Prije upotrebe pažljivo pročitati uputu o lijeku. Za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i nuspojavama upitajte svog liječnika ili ljekarnika.

Najnovije informacije o navedenom lijeku dostupne su pretraživanjem baze lijekova Agencije za lijekove i medicinske proizvode RH (HALMED) na poveznici: http://www.almp.hr/?ln=hr&w=lijekovi

NAPOMENA: Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte svog liječnika ili ljekarnika.